Jump to content








Welcome to ManiacX Gaming Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Login to Account Create an Account
Photo

Problema League of Legends


  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1
J0K3R

J0K3R

    Why so serious!!

  • Super Moderator
Posts
354
Threads
7
  •   Member Number:
    299
  •   Joined:
    19-December 16
  •   Reputation:
    118
    • Location:
      Bucuresti
    • Skype:
      vlad.iute
    • Time Online: 13d 9h 17m 44s
    User Offline

    Am incercat orice, l-am dezinstalat si l-am instalat iar. am instalat direct x  si adobe flash player , am rebagat windous-ul...Sper ca puteti sa ma ajutati :)
    1) http://imgur.com/a/O97At
    2)  http://imgur.com/a/HudhM



    #2
    Lucian Main

    Lucian Main

      Member

    • Veteran
    Posts
    260
    Threads
    118
  •   Member Number:
    63
  •   Joined:
    24-November 16
  •   Reputation:
    83
    • Time Online: 21d 12h 2m 10s
    User Offline

    Ai incercat sa le faci ticket celor de la riot?

    Poate te ajuta asta : https://support.riot...ech-Repair-Tool


    CINE A UMBLAT LA SEMNATURA MEA SA-MI IA [ouale] IN GURA


    #3
    J0K3R

    J0K3R

      Why so serious!!

    • Super Moderator
    Posts
    354
    Threads
    7
  •   Member Number:
    299
  •   Joined:
    19-December 16
  •   Reputation:
    118
    • Location:
      Bucuresti
    • Skype:
      vlad.iute
    • Time Online: 13d 9h 17m 44s
    User Offline

    Am facut ticket la rito , nu merge am incercat...si cu repair tool


    Edited by J0K3R, 30 April 2017 - 09:51 PM.
    Repair tool fail


    #4
    2pac

    2pac

      Am vazut lucruri mai intunecate decat ti-ai putea inchipui

    • Super Moderator
    Posts
    583
    Threads
    169
  •   Member Number:
    7
  •   Joined:
    24-November 16
  •   Reputation:
    191
    • Time Online: 86d 17h 3m 26s
    User Online

    Incearca pe clientul nou, asta apare cand nu ai o conexiune de net stabila


    Posted Image


    #5
    J0K3R

    J0K3R

      Why so serious!!

    • Super Moderator
    Posts
    354
    Threads
    7
  •   Member Number:
    299
  •   Joined:
    19-December 16
  •   Reputation:
    118
    • Location:
      Bucuresti
    • Skype:
      vlad.iute
    • Time Online: 13d 9h 17m 44s
    User Offline

    Nu merge nici pe clientul nou imi da erroare de conectare , cred ca ai dreptate o fi din cauza la internet..



    #6
    Kojak

    Kojak

      Anata wa yowai

    • Administrator
    Posts
    1,121
    Threads
    251
  •   Member Number:
    130
  •   Joined:
    26-November 16
  •   Reputation:
    398
    • Location:
      Sibiu
    • Skype:
      kojakmnx
    • Time Online: 28d 22h 57m 15s
    User Offline
    E cel mai probabil ceva de la netul tau, fie instabil, fie ceva setat aiurea la router (daca folosesti), daca nici macar cu format nu s-a rezolvat.

    Ai mai putea verifica pe la anti-virus, sa nu cumva sa fie pus pe ceva mod agresiv incat sa-ti blocheze conexiunea.

    Edited by Kojak, 02 May 2017 - 01:08 PM.

    EDTvivr.gif


    #7
    Chuck Norris

    Chuck Norris

      Staff


    • Council
    Posts
    532
    Threads
    65
  •   Member Number:
    342
  •   Joined:
    26-December 16
  •   Reputation:
    217
    • Location:
      Iasi
    • Time Online: 46d 22h 2m 58s
    User Offline

    A doua eroare imi apare si mie destul de des si doar incerc sa ma loghez din nou si merge.



    #8
    J0K3R

    J0K3R

      Why so serious!!

    • Super Moderator
    Posts
    354
    Threads
    7
  •   Member Number:
    299
  •   Joined:
    19-December 16
  •   Reputation:
    118
    • Location:
      Bucuresti
    • Skype:
      vlad.iute
    • Time Online: 13d 9h 17m 44s
    User Offline

    E cel mai probabil ceva de la netul tau, fie instabil, fie ceva setat aiurea la router (daca folosesti), daca nici macar cu format nu s-a rezolvat.

    Ai mai putea verifica pe la anti-virus, sa nu cumva sa fie pus pe ceva mod agresiv incat sa-ti blocheze conexiunea.

    O sa incerc sa vad ce probleme are router-ul , anti-virus nu prea cred dar o sa ma uit , merci de sfat!

     

    A doua eroare imi apare si mie destul de des si doar incerc sa ma loghez din nou si merge.

    Eu incerc de 10 ori si nu merge :))


    http://status.league...com/?ro_RO#eune
    e un bug la directx , cica o sa remedieze situatia..


    Edited by J0K3R, 03 May 2017 - 01:02 AM.


    #9
    J0K3R

    J0K3R

      Why so serious!!

    • Super Moderator
    Posts
    354
    Threads
    7
  •   Member Number:
    299
  •   Joined:
    19-December 16
  •   Reputation:
    118
    • Location:
      Bucuresti
    • Skype:
      vlad.iute
    • Time Online: 13d 9h 17m 44s
    User Offline

    Am reparat lol.

    :CLOSED:





    user(s) are reading this topic

    Welcome guest to our community!

    Please Login or Register to use the full features!